» » Ratatuj / Ratatouille (2007) MULTi.REMUX.2160p.UHD.BluRay.HDR.HEVC.ATMOS7.1-Izyk | Dubbing i Napisy PL

Ulubione Ratatuj / Ratatouille (2007) MULTi.REMUX.2160p.UHD.BluRay.HDR.HEVC.ATMOS7.1-Izyk | Dubbing i Napisy PL

Ratatuj / Ratatouille (2007) MULTi.REMUX.2160p.UHD.BluRay.HDR.HEVC.ATMOS7.1-Izyk | Dubbing i Napisy PL
Tytuł:
Ratatuj / Ratatouille (2007) MULTi.REMUX.2160p.UHD.BluRay.HDR.HEVC.ATMOS7.1-Izyk | Dubbing i Napisy PL
Ocena:
  • 0
Autor:
Kategoria:
Wyświetleń:
899
Komentarze:
0
Data:
24-10-2020, 13:15
Ratatuj / Ratatouille (2007) 
MULTi.REMUX.2160p.UHD.BluRay.HDR.HEVC.ATMOS7.1-Izyk
 Dubbing i Napisy PL


Remy marzy o karierze wielkiego kucharza. Dwie rzeczy stoją mu na przeszkodzie - niechętna rodzina i fakt, iż jest szczurem. Nasz bohater jednak się tym nie zraża i dzielnie dąży do realizacji celu. Zbieg okoliczności sprawia, że trafia on do kanałów mieszczących się dokładnie pod ekskluzywną paryską restauracją. Początkowo Remy nie jest w lokalu mile widziany, ale pasja gotowania bierze górę nad różnicami gatunkowymi. Wkrótce cały kulinarny światek zostaje wywrócony do góry nogami...

Ratatouille.2007.MULTi.REMUX.2160p.UHD.BluRay.HDR.HEVC.ATMOS7.1-Izyk.mkv

Format            : Matroska at 52,1 Mb/s
Length            : 40,4 GB for 1 h 51 min 5s 632 ms

Video #0          : HEVC at 43,4 Mb/s
Aspect            : 3840 x 2160 (1.778) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 640 kb/s
Infos             : 6 kanałów, 48,0 kHz
Language          : pl

Audio #1          : TrueHD at 7.350 kb/s
Infos             : Object Based / 8 kanałów,  / 48,0 kHz
Language          : en

Audio #2          : AC-3 at 640 kb/s
Infos             : 6 kanałów, 48,0 kHz
Language          : en

Text #0           : UTF-8
Language          : pl [forced]

Text #1           : UTF-8
Language          : pl

Text #2           : PGS
Language          : pl

Text #3           : PGS
Language          : en


Aby zobaczyć ukryty tekst,musisz się zarejestrować! TUTAJ! i pobieraj zupełnie za darmo!!
InformacjaCzłonkowie grupy Gość nie posiadają uprawnień do komentowania tego artykułu.