» » Jak wytresować smoka 2 / How to Train Your Dragon 2 (2014) MULTi.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.HDR.HEVC.DTS-X7.1-DENDA | DUBBING i NAPISY PL

Ulubione Jak wytresować smoka 2 / How to Train Your Dragon 2 (2014) MULTi.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.HDR.HEVC.DTS-X7.1-DENDA | DUBBING i NAPISY PL

Jak wytresować smoka 2 / How to Train Your Dragon 2 (2014) MULTi.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.HDR.HEVC.DTS-X7.1-DENDA | DUBBING i NAPISY PL
Tytuł:
Jak wytresować smoka 2 / How to Train Your Dragon 2 (2014) MULTi.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.HDR.HEVC.DTS-X7.1-DENDA | DUBBING i NAPISY PL
Ocena:
  • 100
Autor:
Kategoria:
Wyświetleń:
1 386
Komentarze:
0
Data:
11-01-2019, 21:16

Jak wytresować smoka 2 / How to Train Your Dragon 2 (2014) 

MULTi.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.HDR.HEVC.DTS-X7.1-DENDA 

 DUBBING i NAPISY PL



reżyseria:Dean DeBlois
scenariusz:Dean DeBlois
gatunek:Animacja, Familijny, Fantasy, Przygodowy
produkcja:USA
premiera:20 czerwca 2014 (Polska) 16 maja 2014 (świat)

OPIS:

Pierwsza z dwóch kontynuacji wielkiego przeboju kina animowanego, w której poznamy dalsze przygody młodego Wikinga o imieniu Czkawka i jego udomowionego smoka Szczerbatka. W drugim rozdziale planowanej trylogii nierozłączna para musi stanąć w obronie pokoju i ocalić przyszłość ludzi i smoków przed żądnym władzy Drago.

How.to.Train.Your.Dragon.2.2014.MULTi.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.HDR.HEVC.DTS-X7.1-DENDA

Format : Matroska at 45,6 Mb/s
Length : 32,5 GB for 1 h 41 min 54s 624 ms

Video #0 : HEVC at 37,6 Mb/s
Aspect : 3840 x 2160 (1.778) at 23.976 fps

Audio #0 : DTS at 768 kb/s
Infos : 6 kanałów, 48,0 kHz
Language : pl

Audio #1 : AC-3 at 640 kb/s
Infos : 6 kanałów, 48,0 kHz
Language : pl

Audio #2 : DTS-X at 6.553 kb/s
Infos : 8 kanałów, 48,0 kHz
Language : en

Text #0 : UTF-8
Language : pl - forced

Text #1 : UTF-8
Language : pl

Text #2 : PGS
Language : pl

Text #3 : PGS
Language : en

V/A: 2160p UHD Blu-ray HEVC DTS:X-SKG

Aby zobaczyć ukryty tekst,musisz się zarejestrować! TUTAJ! i pobieraj zupełnie za darmo!!
InformacjaCzłonkowie grupy Gość nie posiadają uprawnień do komentowania tego artykułu.